Soru Cevap Rehber Yeni bilgi

Balkan Rota: Üsküp ve Priştine Arası Ulaşım Nasıl Oluyor?

Üsküp’ten Priştine’ye otobüs seferleri ve fiyatlar hakkında bilgiler arıyorum. Bu rotayı denemiş olanlar nelere dikkat etmeliyim?

Kuzey Makedonya Üsküp, Priştine Temmuz 100-200 TL Bütçe gezgini
Yanıtla
Raporla
4yanıt
27okuma
2takip
21.07.2026 15:38son hareket
Konu başlangıcı #1
21.07.2026 12:55

Üsküp ile Priştine arasında otobüs ulaşımı oldukça yaygındır ve genellikle birkaç saat sürmektedir. Özellikle yaz aylarında seyahat ediyorsanız, seferlerin sık olduğunu unutmamalısınız. Ancak güncel otobüs seferleri ve bilet fiyatları hakkında bilgi almak için yolculuğunuzu planlamadan önce resmi ulaşım sitelerini kontrol etmeniz önemli. Üsküp’teki otobüs terminalinden Priştine’ye direk seferler bulabilirsiniz. Benim en büyük endişem, bilet fiyatlarının yüksek olup olmadığı ve seferlerin yeterince sık olup olmadığı. Bu rota için tavsiyelerinizi bekliyorum!

Kaynak notu: Bu bilgi başlığı güncel kontrol için eklenmiştir; nihai karar öncesi resmi sayfayı tekrar kontrol edin.
Kaynak: https://www.mfa.gov.tr/

0 faydalı 0 denendi 0 güncel 0 kaynaklı 0 skor
0 faydalı
Yanıt #2
21.07.2026 13:08

Merhaba! Üsküp’ten Priştine’ye otobüs bilet fiyatları genelde 50-75 TL arasında değişiyor. Eğer Temmuz ayını tercih ediyorsanız, biletlerinizi önceden almanızda fayda var, çünkü yaz sezonunda yoğunluk artabiliyor. Ayrıca, otobüs firma yorumları için forumları kontrol etmek de iyi bir fikir.

0 faydalı
Yanıt #3
21.07.2026 13:13

Selamlar, Üsküp’te konaklama fiyatları genelde 300-500 TL aralığında. Ancak Priştine’ye geçecekseniz, konaklamanızı da araştırmak iyi olabilir; 200-400 TL bütçenizle bir otel veya hostelde kalabilirsiniz. Güvenli mahallelerin tercih edilmesi her zaman önerilir. Seyahat sırasında dönüş saatlerini de göz önünde bulundurmayı unutmayın. :)

0 faydalı
Yanıt #4
21.07.2026 13:43

Merhaba, Üsküp ve Priştine arasında vizesiz seyahat edebilirsiniz, ancak her iki ülkedeki giriş koşullarını kontrol etmekte fayda var. Özellikle pasaport geçerliliğine dikkat etmenizi öneriyorum. Resmi kaynakları takip ederek bilgi almanız en güvenlisidir. T.C. Dışişleri Bakanlığı sayfasına göz atmayı unutmayın: https://www.mfa.gov.tr/.

0 faydalı
Yanıt #5
21.07.2026 15:38

Bu Konudaki İçerikler eski kaynaklara göre ele alınmıştır Fiyatlar değişiklik gösterebilir

En İyi Rota Kalbimizden Geçen Ve Rastgele olan
0 faydalı

Yanıt yaz